DEĞERLERİMİZ

DEĞERLERİMİZ

HİZMET ANLAYIŞIMIZ

Her müşterimizin ürün ve hizmet ihtiyacının birbirinden farklı olduğunu anlayarak; reçeteye özel ürün üretiminden, zamanında teslime kadar uzanan çözümler tasarlıyoruz. Gıda sağlığı, lezzet ve kaliteyi aksaksız olarak sunmak için, deneyimli kadromuz siparişten teslime olan süreci titizlikle, ayrıntıya önem vererek ve karşılıklı iletişimi esas alarak yürütmektedir.

İNOVASYON LİDERLİĞİ

Hızla değişen üretim ve tüketim trendleri ve özel müşteri ihtiyaçlarını takip ederek proaktif çözümler sunuyoruz, Lezzet ve ürün kalitesinde yenilikçi ürünleri uzmanlaşmış hizmetlerimizle birlikte herkesten önce sunmamız, müşterilerimizi rekabet ve karlılıkta öne çıkartıyor. Yeniliklerimizle, müşterilerimizin maliyet, zaman ve enerjiden tasarruf etmesini sağlarken, sürdürülebilirlik konusundaki çabalarına da ortak oluyoruz.

Ürün Bilgisi

Üretim, ulaştırma, hazırlama, saklama ve sunum tekniklerini sürekli araştırıp geliştirerek müşterilerimizin ana işleri olan tüketiciye hizmet vermelerine odaklanmalarına yardımcı oluyoruz.
Deneyimli müşteri temsilcilerimiz, hizmet ekibimiz ve gıda mühendislerimizle birlikte kapsamlı ve ihtiyaca özel hizmetler sunmaya çalışıyoruz. Gastronomi ve ağırlamaya olan tutkumuzu sektör birikimimizle bütünleyerek müşterilerimize en üst düzeyde hizmet sunmaktan gurur duyuyoruz.

Üretim ve Tedarik

Ürünlerimizi Türkiye ve dünyanın çeşitli coğrafyalarında bizzat üretiyor veya mevcut üreticilere özel teknik ve formüllerle ürettiriyoruz. Kalite ve lezzetin yanısıra, tedarik sürecinin verimli olması için de çalışıyoruz. Üretim ve tedarik süreçlerinde sürdürülebilirliğin yanısıra hayvancılık ve tarım etiğine üst düzeyde önem veriyoruz. Bu amaçla, özenle seçtiğimiz ve yıllar içerisine karşılıklı işbirlikteliğimizi geliştirdiğimiz küçük ve büyük tarım ve hayvancılık işletmeleriyle yakın işbirliği içerisindeyiz. Ürün ve hizmetlerimizi geliştirmek için tesis ve süreçlere sürekli yatırım yapıyoruz.

Gıda Güvenliği

Gıda güvenliği ve bunun için ürün izlenebilirliği işimizin temel taşıdır. Tesis ve süreçlerimiz, dünya çapında kabul görmüş kalite standartlarında üretim, depolama ve dağıtım yetenekletimizi teyit eden sertifikalara (BRC, ISO 22000) sahiptir.

iletişim

Müşteri ve tedarikçilerimizle etkin bir iletişim kurabilmek ve kolay erişilebilir olmak önceliğimizdir. Müşteri temsilcilerimize doğrudan erişim dışında; WhatsApp, e-posta, web sitemiz ve sosyal medya platformları üzerindeki iletişim kanallarımızla müşteri ve tedarikçilerimize kesintisiz hizmet veriyoruz. Müşterilerimizin çalışanlarımın ürünlerimizi yakından tanıma fırsatı bulabileceği etkinliklerle karşılıklı çalışma başarımızı arttırıyoruz.